Carrière

Ibuildings geeft je de ruimte om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Hierdoor  blijven we niet alleen voorop lopen in de markt, maar is iedereen een goede sparringspartner voor elkaar en maken we samen de beste applicaties met de nieuwste technieken.

Stagiair, young professional of professional?

Door de grote variëteit aan projecten, technologieën, taken en functies is Ibuildings een aantrekkelijke werkgever voor zowel stagiaires, starters als ervaren professionals. We vinden het belangrijk dat je jouw specifieke competenties verder uit kan bouwen en nieuwe technologieën en soft skills bijleert.

Elk jaar een eigen ontwikkelplan

Voor alle functies hebben we een competentieprofiel opgesteld waarin de bijbehorende competenties staan beschreven. Hierdoor krijg je een duidelijk overzicht van de skills waar je goed op scoort en welke nog wat aandacht nodig hebben.

In het ontwikkelplan maken we afspraken over hoe jij jouw technische expertise kan verbreden en verdiepen. We bepalen samen hoe we dit op de juiste wijze binnen projecten kunnen gebruiken en hoe jouw expertise met collega’s kan worden gedeeld. Ook wordt besproken welke certificeringen nuttig zijn en hoe je die kan behalen. Daarnaast inventariseren we of je training op een bepaald gebied nodig hebt. In het ontwikkelplan worden de doelstelling voor het komende jaar opgenomen. De volgende aspecten komen hierin aan bod:

 • company doelstellingen
 • persoonlijke doelstellingen
 • technische doelstelling
 • je ambitie
 • benodigde trainingen/cursussen
 • certificering

In een gesprek aan het begin van het jaar worden de doelstellingen vastgelegd. Halvewege het jaar wordt besproken welke doelen zijn behaald en wat nodig is om de besproken doelen te behalen. Aan het eind van het jaar blikken we terug op de gestelde doelen.

Ibuildings faciliteert leren

Je krijgt van ons verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Kennisdelen

Niemand hoeft het wiel opnieuw uit te vinden! Binnen Ibuildings hebben we verschillende mogelijkheden om te leren van elkaars kennis en ervaring.

 • Coaching
  Binnen elk project heeft de lead developer de rol om jou te voorzien van de benodigde technische informatie en gegevens. Je hebt frequent contact met elkaar, en de lijnen zijn kort. Daardoor pak je snel en makkelijk nieuwe ideeën en technologieën op.
 • Interne workshop
  Regelmatig wordt een interne workshop georganiseerd waarin de meest actuele onderwerpen en nieuwste technologieën centraal staan. Aan het eind van de workshop kan je actief aan de slag met de informatie die je net hebt gekregen: er wordt meteen gezorgd voor een praktijkopdracht!
  Heb je zelf ideeën over wat cool, belangrijk of interessant is? Dan mag je daar zelf een workshop over geven.
 • Lunchbox meetings
  Elke twee weken word je uitgenodigd om de, vrijwillige, lunchbox meeting bij te wonen. Dit is een korte meeting waarin je – tijdens de lunch - kennis met andere developers kan delen.
 • Conferenties
  Kennis opdoen, kan je intern doen, maar extern is het vaak toch leuker. Je bent er dan even helemaal uit en doet nieuwe ideeën op. Je mag elk jaar kosteloos deelnemen aan de door ons georganiseerde Dutch PHP Conference (DPC). Ook worden tickets voor oa PHP Benelux beschikbaar gesteld door ons. Weet je zelf een interessant event? Overleg dan even met jouw projectmanager welke mogelijkheid er is om hier vanuit Ibuildings heen te gaan.
 • Certificering
  Wij willen onze klanten laten zien dat wij THE PHP Professionals zijn. Daarom zijn al onze collega’s gecertificeerd. Wij bieden jou de mogelijkheid om specifieke certificeringen te behalen. We betalen jouw examen en je kan het examen afleggen onder werktijd.

Wie werkt er bij Ibuildings?

Bekijk alvast wie jouw toekomstige collega's zijn.