Stagiair(e)s

Ben je een HBO student, volg je een ICT opleiding, heb je enige kennis van PHP, ligt je interesse bij software engineering en zoek je een stageplaats? Bij ons krijg je de kans om te leren van de professionals! Wij bieden je de mogelijkheid om de eerste stappen op de bodem van de professionele PHP wereld te zetten.

Meewerkstage en afstudeerstage

Bij ons kan je terecht voor een eerste meewerkstage, maar ook voor een afstudeerstage.

Tijdens een meewerkstage werk je met je begeleider mee aan echte projecten. Je krijgt dan de kans om alle facetten van een project mee te maken. Zo kan het zijn dat je informatie gaat zoeken om een functioneel of technisch design volledig te maken, maar je gaat ook mee naar klanten. Daarnaast krijg je de uitdaging om onderdelen van het functioneel of technisch design te implementeren.

Voor jouw afstudeerstage formuleren we gezamelijk een opdracht. Resultaat van je afstudeeropdracht is altijd een stuk werkende functionaliteit. We hebben geen stapel met opdrachten klaar liggen, maar er zijn altijd mogelijkheden bij onze vestigingen in Utrecht en Vlissingen. Eigen inbreng, ideeën en opdrachten stellen we erg op prijs.

Stagevergoeding en arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je:

  • een stagevergoeding die afhankelijk is van het type stage
  • een eigen (afstudeer)begeleider vanuit Ibuildings
  • toegang tot alle kennis en kunde die we in huis hebben om jouw stage tot een goed einde te brengen
  • een uitdagende en leuke werkomgeving, een gezellige gezamenlijke lunch en de mogelijkheid om mee te gaan met bedrijfsuitjes.

Interesse

Als je interesse hebt, kun je jouw motivatie en CV mailen naar jobs@ibuildings.nl. Wij gaan dan de mogelijkheden bekijken en nemen daarna contact met je op. Wie weet bieden wij je na afloop van de stage wel een baan aan!

Ervaringen van een stagiair

"Je werkt als stagiair aan verschillende projecten mee en krijgt zo ervaring met verschillende onderdelen van het programmeren. Zo maak je technische en functionele ontwerpen , maar is er ook veel ruimte om te programmeren".

"Bij Ibuildings doe je veel zelf research naar probleemoplossingen en programmeertechnieken, maar als je er niet uit komt is er altijd professionele begeleiding in de buurt".

"De sfeer is  altijd goed, tijdens het werk is het veelal rustig en is iedereen gefocust op zijn onderdeel, tussendoor is er echter altijd plaats voor een lolletje en ontspanning".