Over ons

Werken bij Ibuildings is werken in een informele sfeer met collega’s die net zo’n freak zijn op hun vakgebied als jij. Iedereen helpt elkaar, samen ronden we projecten succesvol af.

Als developer ben je onderdeel van een jong development team. De gemiddelde leeftijd ligt hier rond de 30 jaar. Het team bestaat uit een dedicated projectmanager, een lead developer en collega developers. Als developer werk je aan verschillende projecten, voor diverse opdrachtgevers met steeds een ander team en een andere doorlooptijd. Sommige projecten beslaan een paar maanden en soms wel een jaar. We begrijpen heel goed dat je dan op een gegeven moment geen uitdaging meer hebt in een project. We zorgen er dan ook voor dat je op tijd op een ander project wordt ingezet.

Minstens vier keer per jaar komen alle collega's vanuit heel Nederland bij elkaar om samen terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar de koers voor het komende jaar of jaren. Uiteraard hoort hier een bedrijfspresentatie bij. Saai is deze company meeting zeker niet, net zo min als de tapas, bbq of borrelhapjes na afloop.