Collega's > Angela Sleutel

Angela Sleutel
"Plezier en leuke collega's maakt je werk!"
Angela Sleutel

Sinds 1 januari 2012 ben ik werkzaam bij Ibuildings. Na mijn studie International Business and Languages ben ik direct aan de slag gegaan, na 3,5 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Na het eerste sollicitatiegesprek bij Ibuildings was het voor mij al helemaal duidelijk, dit wordt mijn nieuwe uitdaging. Na twee leuke gesprekken bij Ibuildings was het binnen een week rond, ik zou de nieuwe Office Manager worden.

Diversiteit in werkzaamheden

In de functie als Office Manager heb ik vele verschillende werkzaamheden. Zo houd ik me bezig met onder andere recruitment, facturatie, personeelszaken, marketing en ben ik vraagbaak voor de collega’s. Moet er iets besteld worden of moet er een hotelovernachting geboekt worden? Dan zijn de collega’s bij mij aan het juiste adres.  Deze diversiteit in taken maakt het werk erg afwisselend. Je weet nooit van te voren hoe je dag eruit komt te zien.
Naast mijn reguliere werk staat mij ieder jaar een flinke uitdaging te wachten namelijk de organisatie van een driedaagse conferentie welke georganiseerd wordt in de Amsterdam Rai. Vluchten boeken, hotels reserveren, toegangskaarten verkopen, badges maken, alles wat er maar bij komt kijken moet geregeld worden om het evenement tot een succes te maken.

Werving en selectie

Ben jij geïnteresseerd om bij Ibuildings te komen werken? Solliciteer op één van de openstaande vacatures en je sollicitatie komt bij mij binnen. Ik zorg dat je cv bij de juiste persoon terecht komt. Is er interesse in een gesprek dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Ben jij de persoon waar we naar opzoek zijn dan zorg ik dat je contract en alle zaken daar omheen geregeld worden zodat je op je eerste dag gelijk van start kan.  

Een flexibele meedenkende werkgever

Het fijne van het werken bij Ibuildings is, dat je het ook altijd aan kunt geven als je interesse hebt in een bepaald onderwerp of een idee hebt voor een verbetering. Er wordt dan altijd naar de mogelijkheden gekeken. Het is prettig om een flexibele, meedenkende werkgever te hebben!

Collega's