Collega's > Eric Pinxteren

Eric Pinxteren
"Eenmaal gestart, was het mij direct duidelijk dat Ibuildings niet stil zit"
Eric Pinxteren

Sinds mei 2012 ben ik gaan werken bij Ibuildings in Vlissingen. Mijn zoektocht naar een baan waarbij ik mijzelf kan ontwikkelen als programmeur en collega’s waarmee je samen kan sparren om tot nieuwe inzichten te kunnen komen, was geslaagd ten einde.

Ibuildings gaat vooruit

Mijn eerste ‘werkdag’ was een company meeting met aansluitend een company diner. Hier werden onder andere de verschillende technische innovaties van het bedrijf besproken, zoals bijvoorbeeld een nieuw framework.

Persoonlijke ontwikkeling

Nog maar een korte periode bij Ibuildings, maar ik heb al verschillende interne workshops gevolgd over bijvoorbeeld REST of JavaScript. Ibuildings organiseert ook de Dutch PHP Conference waarbij ik veel aan technische kennis heb opgedaan, zoals bijvoorbeeld over webservices of PHP shell scripting.

Bij Ibuildings heb ik ook een persoonlijk ontwikkelplan waarvoor ik verschillende cursussen mag gaan volgen en certificaten ga behalen.

Ontspanning

Naast het normale werk ben ik ook te vinden bij het tafelvoetballen in de pauze, en bij de verschillende uitjes die georganiseerd worden bij Ibuildings. Bijvoorbeeld een BBQ of een company diner.

Collega's