Collega's > Jeroen van de Schraaf

Jeroen van de Schraaf
"Qua werkzaamheden is geen dag hetzelfde"
Jeroen van de Schraaf

Het werken bij het Support Team bevalt me erg goed, we vormen een leuke groep collega's en lachen heel wat af. Qua werkzaamheden is geen dag hetzelfde, de ene dag werk je aan de doorontwikkeling van een Zend Framework applicatie terwijl je een dag later een exotische bug aan het oplossen bent in een Code Igniter applicatie waarbij je echt out of the box moet denken om tot een goede oplossing te komen. We supporten een grote diversiteit aan projecten, hierdoor komt het zelden voor dat je aan minder dan drie van deze projecten per week werkt.

Afwisseling in werk en werkdruk

De afwisseling zit niet alleen in de werkzaamheden maar ook in de werkdruk. Sommige dagen is het rustig en kun je volgens planning aan de projecten werken. Andere dagen ben je meerdere telefonische verzoeken aan het afhandelen. Dan is het flink aanpoten om alles volgens planning af te ronden. De voldoening is erg groot als je aan het einde van de week alles af hebt weten te ronden.

Support Team: een erg leuk team

De afwisseling gecombineerd met een goede werksfeer en leuke collega's maken het Support Team een erg leuk team om onderdeel van te zijn!

Collega's