Collega's > Martijn de Letter

Martijn de Letter
"Plezier en uitdaging in je werk is belangrijk"
Martijn de Letter

11:00 's ochtends, via Skype krijgen we een officiële GO van de klant, nog even een laatste check, 8 terminal vensters staan open, met 1 druk op de knop worden via webistrano 13 servers tegelijkertijd geupdate. Het aantal requests op de varnish machines loopt langzaam op tot 2000 requests/seconde. Na 5 minuten staat 1 van de grootste sites van Nederland live, zonder dat de bezoeker maar iets heeft gemerkt.

Uitgroeien tot de beste in je vakgebied

Daar doe je het uiteindelijk voor, om samen als een team tot dit prachtig resultaat te komen. Als lead developer draag je ook een steentje bij, door developers aan te sturen, te overleggen met de Project Manager, intensief met een klant naar doelgerichte oplossingen te zoeken en uiteindelijk alles in goed banen te leiden. Ibuildings biedt een informele sfeer, workshops, werken in teamverband, een persoonlijk ontwikkelingsplan en flexibele werktijden, zodat jij kan uitgroeien tot de beste in je vakgebied.

Tijd voor ontspanning

Naast het alledaagse werk is er ook tijd voor ontspanning, meestal een potje tafelvoetballen ;), teamuitje of een goed gesprek met een collega (bij de koffieautomaat).
Een van de hoogtepunten is het jaarlijkse terugkerende DPC (georganiseerd door Ibuildings) waarbij je 3 dagen lang diverse talks kan bijwonen, ideeën kan uitwisselen met andere php/mobile developers en bijpraten met al je collega's.

Zin in een potje tafelvoetbal en een interessant gesprek?

Collega's