Collega's > Reinier Kip

Reinier  Kip
"Ibuildings zorgt ervoor dat je nooit stilstaat."
Reinier Kip
Ik ben sinds begin 2014 werkzaam bij Ibuildings als software engineer. Wat mij tot Ibuildings aantrekt is de gelegenheid voor zelfontwikkeling, de samenwerking met zeer bekwame collega's en de uitdagende projecten.
 

Ruimte voor ontwikkeling

Doordat Ibuildings grotendeels uit developers bestaat is er veel ruimte voor zelfontwikkeling. In overleg met de CTO en jouw projectmanager kijk je periodiek hoe jouw kennis ervoor staat en hoe je deze zowel in het belang van het bedrijf als van jouzelf kunt ontwikkelen. Daarnaast worden er meerdere keren per jaar worden workshops georganiseerd en krijg je bijvoorbeeld de kans om Zend Certified Engineer te worden. Ibuildings zorgt ervoor dat je nooit stilstaat.
 

Je verveelt je nooit

De projecten die Ibuildings uitvoert zijn divers en het niveau ligt hoog; je verveelt je nooit. Om de kwaliteit te waarborgen wordt aan het ontwikkelproces continu aandacht besteed. Zo werken we samen in GitHub, doen we code reviews van elkaars werk en testen en deployen we geautomatiseerd. Dit, tesamen met goed projectmanagement, draagt bij aan een relatief stressvrije werkomgeving; geen last-minute hacks en gehaaste deployments.
 
Als je afwisseling en uitdaging zoekt, wil kunnen blijven groeien en van een potje tafelvoetbal houdt zit je hier op je plek!

Collega's