Collega's > Scato Eggen

Scato Eggen
"Software is nooit af"
Scato Eggen

Ik werk sinds 2013 bij Ibuildings. Daarvoor was ik al 12 jaar bezig met PHP. Het is eigenlijk verbazingwekkend hoeveel er sinds die tijd is veranderd, en die veranderingen zullen ook nooit ophouden.

De juiste oplossing

Ik merk dat er bij Ibuildings veel aandacht is voor innovatie. Dat komt er op neer dat we blijven zoeken naar nieuwe oplossingen. Elk project is anders, met een andere klant en een ander toepassingsgebied. Het is dan juist belangrijk dat je je niet vastbijt in de technologieën die je al kent, maar je regelmatig afvraagt of het niet makkelijker kan. De ontspannen sfeer bij Ibuildings is daarbij denk ik erg belangrijk.

De balans

Ik hou ervan om complexe applicaties te maken. Als je niet oppast kan een applicatie echter nodeloos complex worden, zowel van buiten (too many buttons) als van binnen (spaghetti code). Het blijft altijd een afweging tussen dat wat je op korte termijn nodig hebt en dat wat je op de lange termijn wilt bereiken. Bij Ibuildings is er altijd iemand die overzicht houdt en zo die balans bewaakt.

Collega's