Arbeidsvoorwaarden

Ibuildings hecht veel waarde aan haar medewerkers, we kunnen namelijk niet zonder jou. We vinden het belangrijk dat onze arbeidsvoorwaarden zo goed mogelijk bij jou passen. Daarom bieden we arbeidsvoorwaarden aan die net zo dynamisch zijn als je werk. Zo bieden we je onder andere de gelegenheid om certificaten te halen en zelf je carrièrepad uit te stippelen. Nieuwsgierig geworden? Hieronder vind je een compleet overzicht van de arbeidsvoorwaarden.

Beloning


Salaris

 

 


Vakantiegeld

 

Vakantiedagen en vrije tijd

Je salaris wordt afgestemd op je rol, ervaring, de kwaliteit van het door jou geleverde werk en het behalen van gezamenlijk gestelde doelen. Elk jaar evalueren we of je beloning in verhouding staat tot je prestaties. Je hebt dus in bepaalde mate zelf invloed op je salaris.


Tegelijk met je salaris van mei wordt je vakantiegeld uitbetaald. Dit is 8% van het in de loop van het jaar totaal ontvangen vaste maandsalaris.


Bij een volledige werkweek van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om overuren op te nemen als tijd-voor-tijd uren.
 

Opleidings- en ontwikkelingmogelijkheden


Persoonlijke ontwikkeling

 

 


Interne workshops en meetings

 

Lunchbox-meeting

 Trainingen en cursussen

 


Bezoeken conferenties

Aan het begin van elk jaar definiëren we vanuit jouw groeipad de doelen voor dat jaar. Halverwege het jaar kijken we samen of deze doelen nog steeds relevant zijn, of je al doelen hebt behaald en wat je nodig hebt om ze te realiseren. Dit soort gesprekken zijn nooit éénzijdig, jouw mening en ideeën tellen zeker mee!


Regelmatig kan je een workshop volgen over de meest actuele onderwerpen en nieuwste technologieën.

 

Dit is een informele en vrijwillige bijeenkomst tijdens de lunch. Onderling worden kennis en ervaringen met betrekking tot de nieuwste technologieën, klanten, projecten en werkprocedures gedeeld.

 

Wil je meer weten over techniek en hebben wij zelf de kennis niet in huis? Dan nodigen we experts uit om het je te leren!

 

Kosteloos (binnen je persoonlijk ontwikkelingsbudget) en tijdens werktijd mag je deelnemen aan de Dutch PHP Conference. Voor andere events, zoals bijvoorbeeld PHP Benelux worden geregeld kaartjes beschikbaar gesteld.
 

Flexibiliteit


Flexibele werktijden

 

 

Flexibel aanpassen van arbeidsduur

Ibuildings hanteert flexibele werktijden, je kan beginnen tussen 08.30 uur en 09.30 uur. Je bepaalt dus zelf hoe laat je (werk)dag begint. Incidenteel thuiswerken is ook altijd bespreekbaar.

 

Wij hebben er begrip voor als je niet fulltime kan of wil werken. Daarom bieden we iedereen de mogelijkheid om parttime te werken (4 daagse werkweek) en om ouderschapsverlof of, in overleg, onbetaald verlof op te nemen.

 

Verzekeringen/Pensioen


Pensioen

 


Voordelige ziektekosten-verzekering

Zeer aantrekkelijk is onze pensioenpremie, die voor 100% wordt vergoed . Zo kun je op een zeer voordelige manier werken aan je pensioenopbouw.
 

Een andere aantrekkelijke regeling is de collectieve ziektekostenregeling. Met deze regeling kun je deelnemen aan een collectieve verzekering met een aantrekkelijke korting. Het is een vrije keuze om hier gebruik van te maken.

 

Tools


Inrichting werkplek

Wij proberen ervoor te zorgen dat je alles tot je beschikking hebt om je werk prettiger te maken. Je bepaalt zelf de inrichting van je ICT werkplek. Je kiest zelf het merk van je laptop, keyboard en muis, het type besturingssysteem, maar ook de ontwikkeltools waar je het beste mee werkt.
 

Activiteiten buiten werk


Voetballen?

 

Activiteitencommissie

Wil je liever een potje voetballen, join dan in de pauze ons hoog gekwalificeerde tafelvoetbal team :-)


De activiteitencommissie van Ibuildings organiseert regelmatig activiteiten, zoals een spelletjes avond of een avondje film.