Commercieel medewerker binnendienst


Ibuildings ontwikkelt maatwerk websoftware voor interessante en veeleisende organisaties zoals RTL Nieuws, SURFnet, Smulweb, ZLM Verzekeringen en diverse anderen. Elk project heeft een technische uitdaging waar wij onze passie voor webtechnologie in kwijt kunnen.

Om meer interessante projecten te kunnen realiseren, zijn wij op zoek naar een sales collega die de kwaliteit ook belangrijker vindt dan de kwantiteit. Wij zoeken namelijk geen 13 in een dozijn opdrachten, maar juist de krenten uit de pap.


Wat is de inhoud van de functie?

De collega die wij zoeken draagt de verantwoordelijkheid voor acquisitie en relatiebeheer. Je legt telefonisch contact met prospects en klanten en bepaalt of er een voldoende match is voor het maken van een afspraak met onze Sales Executive. Tijdens en na een project blijf jij in contact met de opdrachtgever en bouw je een relatie op om na projectafronding, op de radar te blijven voor toekomstige projecten.

Dit zijn de belangrijkste werkzaamheden:

 • Het zelfstandig telefonisch contact leggen met nieuwe potentiële opdrachtgevers

 • Het onderhouden van contacten met prospects en klanten (relatiebeheer)

 • Binnen een sales- en marketingteam resultaatgericht samenwerken

 • Up-to-date houden van ons relatiebeheersysteem

De functie is voor 16-24 uur per week op onze hoofdvestiging in Vlissingen. Na een degelijke inwerkperiode bestaat de mogelijkheid om thuis te werken en je eigen werkweek te plannen.


Wie ben jij?

Om in deze functie succesvol te zijn ben jij graag in contact met mensen en ben je oprecht geïnteresseerd in de behoefte van (potentiële-)klanten. Je hebt affiniteit met internet en bent bereid de nodige kennis over softwareontwikkeling op te doen.

Jij bent goed in het inventariseren van klantbehoeften en bepalen wat Ibuildings voor die klant kan betekenen. Je bent een doorzetter die zich niet snel uit het veld laat slaan als het niet direct lukt om afspraken te maken.

Jouw onderscheidend vermogen laat je vooral zien doordat jij:

 • echt luistert naar je gesprekspartners

 • een heldere samenvatting kan opstellen van gesprekken

 • kwaliteit boven kwantiteit stelt

 • de relatie belt in plaats van een e-mail stuurt

Je herkent jezelf in de volgende persoonlijke eigenschappen:

 • Je bent communicatief zeer sterk en kunt overtuigend en enthousiast communiceren

 • Je bent empathisch

 • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau

 • Je hebt een proactieve houding en bent een echte doorzetter!

Sander (1).jpg


Arbeidsvoorwaarden

 • Indicatie maandsalaris: € 1.900 tot € 2.250 (Bruto/FTE)

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenpremie volledig betaald door werkgever en budget voor persoonlijke ontwikkeling.Wie is Ibuildings?

Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. Dit zijn bijvoorbeeld high-performance websites, API back-ends, slimme mobiele applicaties en enterprise content management oplossingen. Dat doen we door gebruik te maken van open standaarden, de beste open source software-componenten en een robuust proces gericht op kwaliteit.

Ibuildings en Holacracy
Zoals we Agile werken aan software, zo werken wij ook aan ons bedrijf. Wij geloven niet in voorbedachte functies en werksystemen, maar zien ons bedrijf als een levend organisme dat continu evolueert omdat de omgeving waarin we ons bevinden continu verandert. Dat is waar Holacracy ons helpt.

Dat is ook fijn voor jou als potentiële collega bij Ibuildings. Holacracy is namelijk een manier van werken waarbij jij volledig verantwoordelijk bent voor je eigen werkzaamheden. Omdat wij niet geloven in voorgedefinieerde functies, werken wij hier met rollen (een set werkzaamheden die goed bij elkaar passen). Op deze manier kun je soms zelfs meerdere rollen tegelijkertijd bezitten, als je dat wilt.

Benieuwd naar wat Ibuildings nog meer te bieden heeft? Bekijk de arbeidsvoorwaarden en lees meer over Holacracy.