Fotoalbum

Ibuildings organiseert diverse Meetups, lunchbox meetings, de jaarlijkse conferentie Dutch PHP Conference, bedrijfsuitjes en nog veel meer. Bekijk hier de foto's!

IMG_20190913_090511361_HDR.jpg

Ibuildings 20 jaar!

Ibuildings bestaat dit jaar 20 jaar en dat hebben wij groots gevierd met het hele team in Marseille. Segway tour, een snorkel trip naar de calanques, veel gezelligheid en lekker eten stonden centraal. Bekijk hier om voor een kleine impressie van de trip en de prachtige stad.

IMG_5207.jpg

Uitje en kerstdiner 2018

Ieder jaar wachten we weer vol spanning af wat het uitje ons gaat brengen. Dit jaar stond Prison Island op het programma met als winnende team “Team Santa” met aansluitend een heerlijk diner bij Restaurant het Packhuys. Een gezellig team uitje om het jaar samen af te sluiten. 

1-P6070001.jpg

Dutch PHP Conference 2019

Ibuildings organiseert elk jaar een internationale conferentie rond PHP technologie: Dutch PHP Conference (DPC). Dit jaar was alweer de 13e editie van onze succesvolle conferentie waar zo’n 600+ developers, software architecten en community leden in de Amsterdam RAI bij elkaar komen.

P6080014.JPG

Dutch PHP Conference 2018

Ibuildings organiseert elk jaar een internationale conferentie rond PHP technologie: Dutch PHP Conference (DPC). Dit jaar was alweer de 12e editie van onze succesvolle conferentie waar zo’n 630 developers, software architecten en community leden in de Amsterdamse RAI bij elkaar komen.

2017-09-15-150207-078.jpg

Bedrijfsuitje 2017

Ieder jaar wachten we weer vol spanning af wat het bedrijfsuitje ons gaat brengen. Wordt het een gokje wagen in het Casino, ontsnappen uit een Escaperoom of zeilen? Het jaarlijkse bedrijfsuitje staat sowieso altijd garant voor een flink potje teambuilding en gezelligheid. 

Kerstdiner3.jpeg

Kerstdiner 2017

Zoals andere jaren hebben we ook dit jaar weer afgesloten met een gezellig kerstdiner. Hierbij kunnen de kerstpakketten niet missen natuurlijk. Een gezellig samen zijn onder het genot van een hapje, drankje en veel gelach. Op naar een nieuw jaar met mooi projecten om aan te werken.

Start Bas.jpg

Achter de schermen

Naast werk hoort ontspanning, zo organiseren wij maandelijks de Social teammeeting waarbij bijvoorbeeld de spelletjes op tafel komen en wat dacht dat je van onze gezellige jaarlijkse BBQ. En natuurlijk niet te vergeten het jaarlijkse bedrijfsuitje voor een flink potje team building.

IMG_8944.jpg

Workshops & Meetups

Wij blijven ons graag ontwikkelen binnen Ibuildings met bijvoorbeeld een 2-daagse workshop BDD van Sebastian Schurmann, lunchbox meetings gegeven door collega's met onderwerpen als walking skeleton, Inheritance vs composition, GraphQL en hosten we regelmatig meetups.

132.jpg

Dutch PHP Conference 2017

Ibuildings organiseert elk jaar een internationale conferentie rond PHP technologie: Dutch PHP Conference (DPC). Afgelopen jaar was de 11e editie van onze succesvolle conferentie waar zo’n 630 developers, software architecten en community leden in de Amsterdamse RAI bij elkaar komen.