"Alles is bespreekbaar en er is altijd ruimte voor verbetering"

"Alles is bespreekbaar en er is altijd ruimte voor verbetering"

Joris Steyn

Wat ik zoek in mijn baan als software ontwikkelaar…

Toen ik jaren terug begon met programmeren wist ik dat ik daar mijn beroep van wou maken: continu oplossingen bedenken en lekker technisch bezig zijn.

Tastbare 'real world' oplossingen

Inmiddels realiseer ik me dat de techniek niet het enige belangrijke is: ik wil iets bouwen wat er toe doet, ik wil dat mijn werk tastbare “real world” toepassingen heeft. Dat is precies wat ik bij Ibuildings heb gevonden, ontwikkelen aan bekende websites en voor grote organisaties op een lekker afwisselend tempo.

Samenwerken met gemotiveerde collega's

Werken met gemotiveerde collega’s vind ik even belangrijk, alleen als iedereen in het team er voor gaat kun je code van goede kwaliteit maken. Omdat er bij Ibuildings rekening wordt gehouden met de individuele interesses gaat iederee,nnaar mijn idee, elke dag gemotiveerd aan de slag.

Deadlines worden samen bepaald

Ook goed management is belangrijk, deadlines worden vrijwel altijd gehaald omdat deze met het ontwikkelteam worden bepaald. Projecten verlopen soepel door het toepassen van SCRUM in agile development.

Nieuwe technieken leren en gehoord worden is erg belangrijk

Als software ontwikkelaar leer je elke dag nieuwe dingen maar Ibuildings stimuleert up-to-date kennis van nieuwe technieken door regelmatig interne workshops te geven en conferences te organiseren. Als laatste punt denk ik dat gehoord worden erg belangrijk is. Er leeft bijvoorbeeld niet de gedachte dat de huidige werkwijze perfect is, alles is bespreekbaar en er is altijd ruimte voor verbetering.