Junior PHP Developer


Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals Angular en React voor progressive web apps. Voor contentmanagement-omgevingen gebruiken we Drupal 8 en custom Sonata-componenten als basis.

Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture.
 

Over jou:

 • Je hebt al wat ervaring met Software Engineering door een stage of eerste baan, maar je wilt graag meer leren van de mensen om je heen;

 • Je bent een gedreven, leergierig persoon;

 • Je wilt leren hoe je methodieken als TDD, BDD en DDD in kunt zetten om tot het beste resultaat te komen;

 • Je hebt gehoord van Continuous Delivery en Continuous Deployment en wil hier graag (verder) mee aan de slag;

 • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf!

Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton Rail, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!
 

Geïnteresseerd?

Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur een mail naar jobs@ibuildings.nl! Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen we van beide kanten kijken of er een klik is. Als het eerste gesprek prettig is verlopen voor beide, krijg je een kleine coding challenge toegestuurd. Dit dient als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen, het liefst binnen een dag. Ons aanbod is direct een vast contract.
 

DSC08677.jpg

Wat bieden we?

 • Direct een vast contract

 • Interne trainingen en workshops, gegeven door onze eigen researchers

 • Elk jaar samen met je collega’s naar meerdere (PHP-)conferenties zoals bijvoorbeeld onze conferentie Dutch PHP Conference, PHPBenelux of DDD Europe

 • Een werkplek naar jou wens ingericht: een laptop (Mac, Linux of Windows), toetsenbord en muis naar keuze, noise cancelling headphones en een zit/sta bureau

 • Een omgeving waar open source belangrijk is; contributions worden gestimuleerd en zelf dragen we ook bij met de nodige libraries

 • Goede secundaire voorwaarden zoals 100% betaald pensioen

 • Uiteraard de nodige vakantiedagen en een prima salaris (afhankelijk van ervaring tussen de 1.800 en 2.400 euro per maand)


Wat verwachten wij van jou?

Allereerst een collega die leergierig en enthousiast is, maar die ook:

 • Enige ervaring heeft in PHP en zijn of haar technische skills wil verbreden en/of verdiepen, maar vooral een goede software engineer wil worden

 • De Nederlandse en Engelse taal machtig is

 • Op HBO(+) niveau werkt en denkt

 • En dat je net als wij, met passie voor technologie, graag van elk project een succes maakt voor de klant!

 

Zin om met ons aan de slag te gaan? We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Over Ibuildings

Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. We ontwikkelen de software-infrastructuur achter de volgende generatie van online ondernemingen. Dit zijn bijvoorbeeld high-performance websites, API services, slimme mobiele applicaties en enterprise content management oplossingen. En dat doen we door gebruik te maken van open standaarden, de beste open source software- componenten, en een robuust proces waardoor we op tijd en binnen budget de juiste oplossingen opleveren voor onze opdrachtgevers. Zo ontwikkelen wij voor RTL, Strukton Rail, SURFnet, ENEX, Alliander en vele andere organisaties.

Ibuildings en Holacracy
Zoals we Agile werken aan software, zo werken wij ook aan ons bedrijf. Wij geloven niet in voorbedachte functies en werksystemen, maar zien ons bedrijf als een levend organisme dat continu evolueert omdat de omgeving waarin we ons bevinden continu verandert. Dat is waar Holacracy ons helpt.

Dat is ook fijn voor jou als potentiële collega bij Ibuildings. Holacracy is namelijk een manier van werken waarbij jij volledig verantwoordelijk bent voor je eigen werkzaamheden. Omdat wij niet geloven in voorgedefinieerde functies, werken wij hier met rollen (een set werkzaamheden die goed bij elkaar passen). Op deze manier kun je soms zelfs meerdere rollen tegelijkertijd bezitten, als je dat wilt.

Benieuwd naar wat Ibuildings te bieden heeft? Bekijk hier de arbeidsvoorwaarden en lees meer over het sollicitatieproces en Holacracy.


 

“Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld”