Onsite Senior PHP Developer (klantlocatie)


Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. Wij gebruiken hiervoor een mix van PHP-frameworks (Symfony en Laravel) en JavaScript- frameworks (Node, Angular, React en Vue).

Voor een aantal van onze klanten zijn wij op zoek naar developers die primair op locatie van de klant werken. Deze organisaties hebben vaak een eigen ontwikkelteam waar wij deel van uit maken. Ook is er behoefte aan frequente afstemming over de, vaak erg dynamische, requirements tussen product-owner en ontwikkelaars. Om in deze behoefte te kunnen voorzien zijn wij op zoek naar PHP developers die 3-4 dagen per week op klantlocatie werken. Denk bij locatie dan aan Hilversum, Utrecht, Amsterdam of Rotterdam.

Minimaal 1 dag per week werk je niet op klantlocatie maar werk je vanuit huis of kantoor van Ibuildings. Op deze ‘interne’ dag delen we kennis en ervaringen met elkaar en kun je werken aan je eigen ontwikkeling.

Omdat de mensen met wie je werkt voor een groot deel bepalen hoeveel werkplezier je hebt, vindt er altijd een interview plaats tussen jou en het klantteam om van beide kanten een fit te kunnen bepalen.

Over jou:

 • Je bent een ervaren Software Engineer die anderen helpt ontwikkelen, maar tegelijk weet je dat er nog veel te leren is.

 • Je hebt ervaring met Symfony en/of Laravel en bij voorkeur ook met JavaScript frameworks.

 • Je vindt onderhoudbaarheid, schaalbaarheid, security en overall code quality heel belangrijk.

 • Je bent een gedreven en leergierig; een beetje eigenwijs, maar je weet ook te luisteren naar anderen.

 • Je bent bekend met termen als SOLID, TDD/BDD en DDD.

 • Continuous Integration en Continuous Delivery is voor jou vanzelfsprekend.

 • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en een goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf!

Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!


Geïnteresseerd?

Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur een mail naar jobs@ibuildings.nl! Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen jij en wij kijken of er een klik is, of we het zien zitten om met elkaar in zee te gaan. Wanneer we dan verder gaan krijg je een kleine coding challenge toegestuurd - dit als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen; liefst binnen een dag.

Eric - think big.jpg


Wat bieden we?

 • Direct een vast contract

 • Interne trainingen en workshops maar ook elk jaar samen met je collega’s naar (PHP-)conferenties zoals Dutch PHP Conference, PHPBenelux of FOSDEM.

 • Werkplek faciliteiten zoals een laptop naar keuze  (Mac, Linux of Windows), toetsenbord, muis en noise cancelling headphones.

 • Een omgeving waar open source belangrijk is; contributions worden gestimuleerd en zelf dragen we ook bij met de nodige libraries.

 • Goede secundaire voorwaarden zoals onder andere 100% betaald pensioen.

 • En uiteraard de nodige vakantiedagen, een prima salaris (afhankelijk van ervaring tussen 2.750 en 4.000 euro per maand) en goede reiskostenvergoeding.


Wat verwachten wij van jou?

Allereerst een collega die leergierig en enthousiast is, maar die ook:

 • graag samen van een project een succes maakt

 • de Nederlandse en Engelse taal machtig is

 • minimaal op HBO niveau denkt en werkt

 • beschikt over een Rijbewijs B

 • en dat je net als wij, met passie voor technologie, graag van elk project een succes maakt voor de klant!


Zin om met ons aan de slag te gaan? We zien je sollicitatie graag tegemoet!Over Ibuildings

Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. We ontwikkelen de software-infrastructuur achter de volgende generatie van online ondernemingen. Dit zijn bijvoorbeeld high-performance websites, API services, slimme mobiele applicaties en enterprise content management oplossingen. En dat doen we door gebruik te maken van open standaarden, de beste open source softwarecomponenten, en een robuust proces waardoor we op tijd en binnen budget de juiste oplossingen opleveren voor onze opdrachtgevers. Zo ontwikkelen wij voor RTL, Strukton Rail, SURFnet, Alliander, Vereniging Abuse Information Exchange en vele andere organisaties.

Ibuildings en Holacracy
Zoals we Agile werken aan software, zo werken wij ook aan ons bedrijf. Wij geloven niet in voorbedachte functies en werksystemen, maar zien ons bedrijf als een levend organisme dat continu evolueert omdat de omgeving waarin we ons bevinden continu verandert. Dat is waar Holacracy ons helpt.

Dat is ook fijn voor jou als potentiële collega bij Ibuildings. Holacracy is namelijk een manier van werken waarbij jij volledig verantwoordelijk bent voor je eigen werkzaamheden. Omdat wij niet geloven in voorgedefinieerde functies, werken wij hier met rollen (een set werkzaamheden die goed bij elkaar passen). Op deze manier kun je soms zelfs meerdere rollen tegelijkertijd bezitten, als je dat wilt.

Benieuwd naar wat Ibuildings te bieden heeft? Bekijk hier de arbeidsvoorwaarden en lees meer over het sollicitatieproces en Holacracy

“Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld”