Over ons

Ibuildings helpt organisaties bij de strategische transitie van ‘business’ naar ‘online business’. Wij ontwerpen en realiseren bedrijfskritische maatwerk webapplicaties voor organisaties waar alleen een standaard website of webapplicatie onvoldoende is. Wij adviseren daarvoor: ‘maatwerk waar het moet en standaard waar het kan’. Door de inzet van moderne open source technologie realiseren wij lange termijn oplossingen met de juiste kwaliteit, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid.


Kernwaarden van Ibuildings

Binnen Ibuildings werken wij aan de hand van bepaalde kernwaarden die wij belangrijk vinden, namelijk:

  • Kwaliteit: wij zijn kritisch en streven naar de hoogst haalbare uitvoering

  • Bedreven: wij doen met passie waar we goed in zijn

  • Eerlijk: wij handelen oprecht en integer

  • Plezier: samen aan de slag in een prettige omgeving

  • Praktisch: wij handelen op een manier die ook uitvoerbaar is

De missie van Ibuildings (Hoger doel): Met passie voor technologie samenwerken aan het succes van organisaties.


Ibuildings Italy

Naast onze vestigingen in Utrecht en Vlissingen is Ibuildings ook actief in Italië. Onze dochteronderneming Ibuildings Italy richt zich vanuit Milaan en Turijn op de Italiaanse markt, met een gepassioneerd team van PHP & JavaScript developers en designers. We vormen samen een sterk internationaal team dat voor Europese opdrachtgevers de grootste uitdagingen kan aanpakken door onze gezamenlijke expertise, omvang en internationale focus.

 
 

Holacracy

Bij Ibuildings werken wij aan de hand van de organisatiestructuur Holacracy. Geen top down structuur maar een werkomgeving waar iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar werkzaamheden binnen benoemde rollen. Binnen elke rol prioriteer je zelf het werk en geef je zelf invulling aan de werkzaamheden.
Iedere week houden wij een gestructureerd werkoverleg waar we elkaar up to date houden over projecten en ter plekken agendapunten kunnen inbrengen die op een efficiënte wijze worden afgehandeld. Er worden tevens rollenoverleggen gehouden waar verantwoordelijkheden belegd kunnen worden in bestaande rollen of nieuwe rollen worden gecreëerd. Met Holacracy houden we het werk transparant en is het voor iedereen duidelijk wie waarvoor verantwoordelijk is. Dit maakt de organisatie flexibel voor veranderingen.
Wil je meer weten over Holacracy bij Ibuildings? Neem dan gerust contact met ons op of lees meer over wat Holacracy precies is.  


Dutch PHP Conference

Ibuildings hecht grote waarde aan de open source community en specifiek de PHP community. Door het delen van niet alleen broncode, maar juist de achterliggende inzichten, ideeën, best practices en de visie op webontwikkeling is PHP wereldwijd zo succesvol geworden. Ibuildings wil actief bijdragen aan het succes van PHP.

Daarom zijn we ruim 10 jaar geleden gestart met het organiseren van een nieuwe conferentie rond PHP technologie: de Dutch PHP Conference (DPC). 

De DPC brengt elk jaar in Amsterdam zo'n 630 PHP developers, software architecten en managers bij elkaar tijdens een driedaagse conferentie. We zijn ontzettend trots op het enorme succes van DPC de afgelopen 12 jaar.  

Lees meer over DPC op de conferentie website: www.phpconference.nl


Kijkje achter de schermen

Heb jij al een kijkje genomen in ons Fotoalbum? In het album vind je foto's terug van onze jaarlijkse internationale conferentie "Dutch PHP Conference", onze leuke bedrijfsuitjes, meetups, lunchboxmeetings, workshops en nog veel meer.
 

 
 
Michiel.jpg

"Vanaf dag 1 wordt ik uitgedaagd en leer ik volop!"

Michiel Kodde

Sabine.jpg

"Je werkt zelfstandig maar je kunt altijd bij iemand terecht."

Sabine Zegwaart

Wbi Tjeerd.jpg

"Afwisseling in je werk? Geen probleem!"

Tjeerd Bijlsma

Wbi Peter.jpg

"Een goede mix van professionaliteit, flexibiliteit en informaliteit"
Peter Ton