Senior PHP Developer - Remote Team


Ons remote team is op zoek naar Senior PHP Developer. Werken in een remote team betekent dat je de meeste tijd vanuit huis werkt en hierbij maakt het niet uit waar in Nederland je gevestigd bent. Ons remote team werkt aan uitdagende projecten voor onze klanten en komt regelmatig bij elkaar op een, voor het team, centrale locatie. 

Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals Angular en React voor progressive web apps. Voor contentmanagement-omgevingen gebruiken we Drupal 8 en custom Sonata-componenten als basis.

Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA en hexagonal architecture.
 

Over jou:

 • Je bent een ervaren Software Engineer die dagelijks wil leren maar ook anderen helpt ontwikkelen;
 • Je bent een gedreven, leergierig persoon en je bent in staat om, op basis van prioriteiten, zelfstandig je werkpakket te managen;
 • Je bent bekend met methodieken als TDD, BDD en DDD, om deze waarnodig in te kunnen zetten.;
 • Continuous Delivery en Continuous Deployment pas je zoveel mogelijk toe;
 • Je werkt het liefst op een locatie waar jij het productiefst bent, maar je wilt wel onderdeel zijn van een team en je kijkt daarom al uit naar de komende teammeeting;
 • Zowel je schriftelijke als mondelinge communicatie is helder en laat weinig ruimte voor intepretatie.

Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, Telegraaf en Smulweb? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!


Geïnteresseerd?

Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur een mail naar jobs@ibuildings.nl! Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen we van beide kanten kijken of er een klik is. Als het eerste gesprek prettig is verlopen voor beide, krijg je een kleine coding challenge toegestuurd. Dit dient als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen, het liefst binnen een dag. Ons aanbod is direct een vast contract.

IMG_4694.jpg


Wat bieden we?

 • Direct een vast contract
 • Interne trainingen en workshops, gegeven door onze eigen researchers
 • Elk jaar samen met je collega’s naar meerdere (PHP-)conferenties zoals bijvoorbeeld onze conferentie Dutch PHP Conference, PHPBenelux of DDD Europe
 • Een werkplek naar jou wensen ingericht: een laptop (Mac, Linux of Windows), toetsenbord en muis naar keuze
 • Een omgeving waar open source belangrijk is; contributions worden gestimuleerd en zelf dragen we ook bij met de nodige libraries
 • Goede secundaire voorwaarden zoals 100% betaald pensioen
 • Uiteraard de nodige vakantiedagen en een prima salaris (afhankelijk van ervaring tussen 2.750 en 4.000 euro per maand).


Wat verwachten wij van jou?

Allereerst een collega die leergierig en enthousiast is, maar die ook:

 • Minimaal vier jaar ervaring heeft in PHP en zijn technische skills wil verbreden en/of verdiepen, maar vooral een goede software engineer wil worden
 • De Nederlandse en Engelse taal machtig is
 • Minimaal op HBO niveau denkt en werkt
 • En dat je net als wij, met passie voor technologie, graag van elk project een succes maakt voor de klant!

 

Zin om met ons aan de slag te gaan? We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Over Ibuildings

Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. We ontwikkelen de software-infrastructuur achter de volgende generatie van online ondernemingen. Dit zijn bijvoorbeeld high-performance websites, API services, slimme mobiele applicaties en enterprise content management oplossingen. En dat doen we door gebruik te maken van open standaarden, de beste open source softwarecomponenten, en een robuust proces waardoor we op tijd en binnen budget de juiste oplossingen opleveren voor onze opdrachtgevers. Zo ontwikkelen wij voor RTL, Strukton Rail, SURFnet, Mijndomein en vele andere organisaties.

Benieuwd naar wat Ibuildings te bieden heeft? Bekijk hier de arbeidsvoorwaarden en lees meer over het sollicitatieproces.


Want to work with the smartest minds in the industry?