Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures? Mail ons dan een motivatiebrief met je CV zodat we kunnen bekijken of we een match zijn.

sollicitatieprocedure software developers

Na ontvangst van je sollicitatie wordt je CV beoordeeld door een van de Lead Developers. Is er een match dan neemt het Office team binnen een week contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Dit eerste gesprek heb je met de Projectmanager en één leaddeveloper. Je motivatie en competenties zijn twee van de belangrijkste gespreksonderwerpen. Ook besteden we aandacht aan je ambities en persoonlijkheid. We zorgen ervoor dat aan het eind van het gesprek de verwachtingen over de functie voor beide partijen duidelijk zijn. Bij een goede indruk volgt een tweede gesprek.

Diepte interview/tweede gesprek

Dit gesprek heb je met twee developers (een andere dan in het eerste gesprek). De belangrijkste input voor dit gesprek is een stuk code dat je voor dit gesprek hebt geschreven. Aan de hand van deze code gaan we dieper in op de gebruikte technologieën. We richten ons op jouw technische kennis en inzichten, het opleidingstraject dat bij je past en de vraag van welke technologische uitdagingen je hart sneller gaat kloppen.

Contract

Als de gesprekken voor ons allebei goed zijn verlopen, ontvang je ons aanbod. Na jouw akkoord zetten we alles in werking zodat je je eerste werkdag goed kunt beginnen!