Wie zijn wij

 

Ibuildings is een gespecialiseerd en kennis gedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. We ontwikkelen de software-infrastructuur achter de volgende generatie van online ondernemingen. Dit zijn bijvoorbeeld high-performance websites, API services, slimme mobiele applicaties en enterprise content management oplossingen. En dat doen we door gebruik te maken van open standaarden, de beste open source softwarecomponenten, en een robuust proces. Zo ontwikkelen wij voor RTL, Strukton Rail, SURFnet, Alliander en vele andere organisaties.

Ibuildings meet haar succes niet alleen in de tevredenheid van onze opdrachtgevers, maar werkt net zo hard aan het aanbieden van de meest interessante werkomgeving voor onze medewerkers. Met uitdagende en belangrijke projecten voor het team van software engineers als sleutel voor ons succes. Ons team van software engineers groeit namelijk enorm in ervaring, expertise en wijsheid met elk project wat we uitvoeren. Dat geeft ons team die brede blik op webdevelopment en geeft elke developer iedere keer de mogelijkheden om persoonlijk te groeien.

"Holacracy: Bij Ibuildings heb jij volledig eigenaarschap binnen jouw domein"

Zoals we Agile werken aan software, zo werken wij ook aan ons bedrijf. Wij geloven niet in voorbedachte functies en werksystemen, maar zien ons bedrijf als een levend organisme dat continu evolueert omdat de omgeving waarin we ons bevinden, maar ook wijzelf, óók continu veranderen. Dat is waar Holacracy ons helpt.
Dat is ook fijn voor jou als potentiële collega bij Ibuildings. Holacracy is namelijk een manier van werken waarbij jij volledig verantwoordelijk bent voor je eigen werkzaamheden. Omdat wij niet geloven in voorgedefinieerde functies, werken wij hier met rollen (een set werkzaamheden die goed bij elkaar passen). Op deze manier kun je soms zelfs meerdere rollen tegelijkertijd bezitten, als je dat wilt.

Kom meer te weten over Ibuildings en Holacracy op de volgende pagina's;

 

Projecten

RTLNieuws

Een high performance website in een op maat gemaakt Drupal CMS. De dynamische omgeving vereist de laatste technologie en slimme oplossingen. Het nieuws als eerste brengen stelt je creativiteit op de proef om het redactiesysteem snel en effectief te kunnen uitbreiden.

ZLM.png

Een stabiele koppeling met de backoffice zorgt ervoor dat bezoekers online premies kunnen berekenen of een verzekering afsluiten. De relatief zware berekeningen en controles in de backoffice moeten op de juiste manier ontsloten worden in een snelle webomgeving.

Strukton.jpg

Strukton Rail: Iworkx Blueprint,
is een op symfony gebaseerde applicatie voor het modelleren van bedrijfsprocessen. De grafische editor is een geavanceerde single page applicatie die het mogelijk maakt om de processen visueel te ontwerpen.
 

Surfnet.png

Innovatie en onderzoek afgewisseld met operationele applicaties. Op het gebied van privacy, beveiliging en data werk je aan complexe vraagstukken en applicaties die hogescholen, universiteiten en academische ziekenhuizen met elkaar verbind.