Werken bij Ibuildings...

is werken met interessante collega's waar je van kunt leren, en zij van jou.

Onze kerncompetentie is vakmanschap in software engineering. Met vaardigheden op het hoogste niveau ontwikkelen we met de juiste kwaliteit en onderhoudbaarheid robuuste webapplicaties, API’s en mobile apps.

Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen.

Wij passen moderne software development practices toe zoals test-driven development, de SOLID-principes, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals SOA, CQRS/ES en hexagonal architecture.

 
 
 

 

Vacatures

 
 

Binnen Ibuildings staan wij altijd open voor nieuwe collega’s met ambitie & skills. Bekijk de openstaande vacatures voor vestiging Vlissingen en onze nieuwe vestiging in Breda :

LEAD PHP DEVELOPER
Breda | 40 uur | HBO

LEAD PHP DEVELOPER
Vlissingen | 40 uur | HBO

SENIOR PHP DEVELOPER
Vlissingen | 40 uur | HBO

MEDIOR PHP DEVELOPER
Vlissingen | 40 uur | HBO

SOFTWARE DEVELOPMENT MANAGER
Breda/Vlissingen | 40 uur | HBO

JAVASCRIPT DEVELOPER
Vlissingen | 40 uur | HBO

AFSTUDEERSTAGE HBO ICT
Vlissingen | 40 uur | HBO

INSIDE SALES
Vlissingen | 20-40 uur | MBO/HBO

 
 

Geen passende vacature?
Wil je graag bij ons komen werken maar staat er momenteel geen passende vacature open? Stuur dan een open sollicitatie naar jobs@ibuildings.nl

 

Wie zijn wij

 

Ibuildings is een gespecialiseerd en kennis gedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. We ontwikkelen de software-infrastructuur achter de volgende generatie van online ondernemingen. Dit zijn bijvoorbeeld high-performance websites, API services, slimme mobiele applicaties en enterprise content management oplossingen. En dat doen we door gebruik te maken van open standaarden, de beste open source softwarecomponenten, en een robuust proces. Zo ontwikkelen wij voor RTL, Strukton Rail, SURFnet, Alliander en vele andere organisaties.

Ibuildings meet haar succes niet alleen in de tevredenheid van onze opdrachtgevers, maar werkt net zo hard aan het aanbieden van de meest interessante werkomgeving voor onze medewerkers. Met uitdagende en belangrijke projecten voor het team van software engineers als sleutel voor ons succes. Ons team van software engineers groeit namelijk enorm in ervaring, expertise en wijsheid met elk project wat we uitvoeren. Dat geeft ons team die brede blik op webdevelopment en geeft elke developer iedere keer de mogelijkheden om persoonlijk te groeien.

"Holacracy: Bij Ibuildings heb jij volledig eigenaarschap binnen jouw domein"

Zoals we Agile werken aan software, zo werken wij ook aan ons bedrijf. Wij geloven niet in voorbedachte functies en werksystemen, maar zien ons bedrijf als een levend organisme dat continu evolueert omdat de omgeving waarin we ons bevinden, maar ook wijzelf, óók continu veranderen. Dat is waar Holacracy ons helpt.
Dat is ook fijn voor jou als potentiële collega bij Ibuildings. Holacracy is namelijk een manier van werken waarbij jij volledig verantwoordelijk bent voor je eigen werkzaamheden. Omdat wij niet geloven in voorgedefinieerde functies, werken wij hier met rollen (een set werkzaamheden die goed bij elkaar passen). Op deze manier kun je soms zelfs meerdere rollen tegelijkertijd bezitten, als je dat wilt.

Kom meer te weten over Ibuildings en Holacracy op de volgende pagina's;

 

Projecten

RTLNieuws

Een high performance website in een op maat gemaakt Drupal CMS. De dynamische omgeving vereist de laatste technologie en slimme oplossingen. Het nieuws als eerste brengen stelt je creativiteit op de proef om het redactiesysteem snel en effectief te kunnen uitbreiden.

ZLM.png

Een stabiele koppeling met de backoffice zorgt ervoor dat bezoekers online premies kunnen berekenen of een verzekering afsluiten. De relatief zware berekeningen en controles in de backoffice moeten op de juiste manier ontsloten worden in een snelle webomgeving.

Strukton.jpg

Strukton Rail: Iworkx Blueprint,
is een op symfony gebaseerde applicatie voor het modelleren van bedrijfsprocessen. De grafische editor is een geavanceerde single page applicatie die het mogelijk maakt om de processen visueel te ontwerpen.
 

Surfnet.png

Innovatie en onderzoek afgewisseld met operationele applicaties. Op het gebied van privacy, beveiliging en data werk je aan complexe vraagstukken en applicaties die hogescholen, universiteiten en academische ziekenhuizen met elkaar verbind.
 

 

Persoonlijke ontwikkeling

De interesse in technologie en software engineering en het willen leren van nieuwe dingen, zorgt voor je persoonlijke ontwikkeling. Ibuildings stimuleert deze ontwikkeling door je de kans te geven conferenties te bezoeken, trainingen en cursussen te volgen, boeken te lezen etc. Dit begint met het delen van jouw eigen kennis. We hebben regelmatig workshops en lunchbox meetings over uiteenlopende onderwerpen om kennis met je directe collega’s te kunnen delen.
Samen met de variëteit aan projecten en technologieën vormt dit de ideale omgeving om voor stagiairs, startende en ook zeker ervaren developers je carrière te starten of verder te verbreden.

Wbi Martin2.jpg
"Ibuildings is een jong en dynamisch bedrijf dat innovatie omarmt"
Martin Roest

We leren jou de kneepjes van het vak, waarbij je wordt gecoacht door een van onze ervaren medewerkers. Samen bekijken we waar jouw interesse ligt en hoe we dit kunnen vormgeven in een groeipad. Wat wil jij graag?
Wil jij jezelf verder ontwikkelen als allround developer, wil je doorgroeien naar de functie van lead developer of wil jij specialist worden? Je kan verschillende wegen bewandelen om jouw talent optimaal te benutten en in te zetten. We zorgen er altijd voor dat je genoeg mogelijkheden hebt om te leren over nieuwe technieken. Het faciliteren van een lerende organisatie is onderdeel van onze arbeidsvoorwaarden.

 

Het team

Tom Schenkenberg Business Development / Owner

Tom Schenkenberg
Business Development / Owner

Sabine Zegwaart Finance

Sabine Zegwaart
Finance

Jouw foto hier?   Bekijk onze vacatures!

Jouw foto hier?
Bekijk onze vacatures!

Peter Ton Software Engineer

Peter Ton
Software Engineer

Wessel van der Linden Software Engineer

Wessel van der Linden
Software Engineer

Joni Overbosch Managing Director

Joni Overbosch
Managing Director

Martijn de Letter Software Architect

Martijn de Letter
Software Architect

Sander de Koeijer Projectmanager

Sander de Koeijer
Projectmanager

Michiel Kodde Software Engineer

Michiel Kodde
Software Engineer

Mike Lerch Software Engineer

Mike Lerch
Software Engineer

Tjeerd Bijlsma Software Engineer

Tjeerd Bijlsma
Software Engineer

Marc Veldman Software Engineer

Marc Veldman
Software Engineer

Angela Polderman-Sleutel Office Manager

Angela Polderman-Sleutel
Office Manager

Gert de Pagter Software Engineer

Gert de Pagter
Software Engineer

Koen Cornelis Software Engineer/ UX Engineer

Koen Cornelis
Software Engineer/ UX Engineer

Martin Roest Software Architect

Martin Roest
Software Architect

Melvin Louwerse Software Engineer

Melvin Louwerse
Software Engineer

Eric Pinxteren Software Engineer

Eric Pinxteren
Software Engineer

Bas Strooband Software Engineer

Bas Strooband
Software Engineer

Luuk van Kooten Software Engineer

Luuk van Kooten
Software Engineer

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via jobs@ibuildings.nl of 088 00 24000.